Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plućna infekcija

Nelson Mandela se oporavlja, iz bolnice poručuju – bolje mu je!

nelson mandela
Reuters/PIXSELL
03.04.2013.
u 12:58

Bivši južnoafrički predsjednik hospitaliziran je drugi put u mjesec dana. U prosincu je bio u bolnici zbog upale pluća te je bio na operaciji uklanjanja žučnih kamenaca.

Hospitaliziranom bivšem južnoafričkom predsjedniku Nelsonu Mandeli stanje je bolje, priopćeno je iz bolnice u koju je došao 27. ožujka zbog plućne infekcije.

Ovaj 94-godišnji bivši južnoafrički predsjednik hospitaliziran je drugi put u mjesec dana. U prosincu je bio u bolnici zbog upale pluća te je bio na operaciji uklanjanja žučnih kamenaca, piše CNN.

Bivši južnoafrički predsjednik 1980. liječio se od tuberkuloze. Liječnici su kazali da je tuberkuloza posljedica oštećenja na plućima nastalih zbog dugogodišnjeg boravka u zatvoru zbog aparthejda i rada u zatvorskom rudniku.

>>Nelson Mandela ponovno u bolnici zbog plućne infekcije

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije